Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Ortam Temizleme Spreyi Nasıl Kullanılır

26-07-2021 13:20
Ortam Temizleme Spreyi Nasıl Kullanılır

   

     Merhaba sevgili COSSOP Blog okurları, nasılsınız? Umarım tatiliniz güzel ve sağlıkla geçmiştir. Biliyorsunuz, Koronavirüs salgını sonrası anti-bakteriyel ürünler evimizin ve çantalarımızın vazgeçilmezi oldu. El dezenfektanı kullanmak kadar bulunduğumuz ortamları ve dokunduğumuz yüzeyleri de temizlemek zorunluluk haline geldi.  O halde ortam temizleme spreyi nasıl kullanılır?

Bebak Dezenfektan Hava Temizleme Koku Giderici Sprey

     Ellerimizi ve temas ettiğimiz yüzeyleri temizledik, ya bulunduğumuz ortamın temizliği nasıl sağlanır?  Her yerde hijyen kalkanı oluşturmak şart. BEBAK Anti-bakteriyel Hava Temizleme Spreyi uygulandığı yüzeyleri renksiz ve kokusuz nano boyuttaki küçük tanecikler ile kaplar. Bakterilerin ve virüslerin yüzeylerde tutunmasını engeller ve uzun süreli etkisi sayesinde üremelerine de engel olur. Nefes almayı kolaylaştıran biberiye, kekik, çay ağacı, limon ve nane yağları ile desteklenmiş içeriği ile ferahlık verir. 90 derecelik alkol sayesinde temizlenmiş bir ortam sunar.  Güzel koku, ferah nefes, işte bunu seviyoruz! Bu ürünleri ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Göz ve yüz temasından kaçınmanız gerektiğini, bu durumda bol su ile durulamayı ihmal etmemeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.

Araç İçi Temizliği Nasıl Yapılır?

     Mikrop ve bakterilerden arınmanın daha da önem kazandığı şu günlerde detaylı araç içi temizliği yapmayı da ihmal etmemek gerekiyor. Bunun yanında özellikle cam temizliği görüş açımızı etkiliyor. Evde, arabada ve iş yerinde temizlik şart!

•Öncelikle aracınızı havalandırın. İçinde biriken çöpleri temizleyin. Daha rahat çalışabilmek adına paspasları çıkarın ve koltuğu çekin.

•Araç içi temizliği için nemli bir mikrofiber bez ve oto temizleme malzemeleri kullanın.

•Vites kolu, direksiyon, gösterge paneli gibi bölümleri, temizlik bezine sprey sıkarak temizleyin.

•Kauçuk paspasları ev temizliğinde kullandığınız malzemelerle, fırça ve hortum yardımıyla kirden arındırabilirsiniz.

•Zeminde biriken tozları tavandan başlayarak elektrikli süpürge yardımıyla temizleyin.

•Koltuk temizliği için de koltuğunuzun malzemesine göre bir yol izlemeniz gerekir. Deri koltuklarınız varsa elbette ona özel ürünler kullanmalısınız.

•Kalorifer peteği temizliğinde biraz ince işçilik göstermelisiniz.  Bunun için önce klimayı çalıştırabilir, ince bir fırça yardımıyla temizlik yapabilirsiniz.

Ossion Ortam Temizleme Spreyi ile Aracınızı Dezenfekte Edin

     Ortam temizleme spreyi ile aracınızı temizleyebiliriz, koronavirüs ve bakterilere karşı koruma sağlayabiliriz. Nasıl mı? Spreyi temiz yüzeye 15 cm uzaktan sıkın ve birkaç saniye bekleyin.  Dikkat! Ürünü güneş ışığına ve 50 derece üzerinde sıcaklığa maruz bırakmayın. Bir hatırlatma daha yapmak isterim. Ortam temizleme spreyini yanıcı maddelerin bulunduğu, elektrik sayaçlarının olduğu alanlara ve ısı maddelerinin yakınına sıkmayın.

     Araç dışı temizliği önemli olduğu kadar, araç içi temizliği de oldukça mühim sevgili COSSOP Blog okurları. El dezenfektanlarını yanımızda ayırmadığımız şu günlerde oturduğumuz yüzeylerin, soluduğumuz havanın ve dokunduğumuz ekipmanların temizliği sağlığımızı elbette doğrudan etkiliyor. O zaman ne diyoruz, hep temizlik, etkili temizlik!

     Siz ortam ve araç içi temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Bu konudaki önerileriniz için yorumlarda buluşalım. Havanız hep ferah, nefesleriniz sağlıklı olsun. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.