Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Nemlendirici Kremler Nasıl Kullanılır

01-09-2021 12:09
Nemlendirici Kremler Nasıl Kullanılır

 

     Merhaba, gününüz aydın olsun. Nemin, cildimiz için vazgeçilmez olduğunu çok iyi biliyoruz değil mi? Çünkü iyi nemlendirilmiş bir cilt daha sağlıklı ve parlak görünür, daha geç yaşlanır, esneklik kazanır. Sağlıklı genç bir cilt, ertelenmiş yaşlılık, işte bunu seviyoruz! Peki ışıltılı, pürüzsüz bir görünüm için nemlendirici kremler nasıl kullanılır, yazıya birlikte devam edelim mi?

Nemlendirici Krem Sürmenin Püf Noktaları

· Her cilt tipinin nem ihtiyacı ve kullanacağı ürün farklıdır. Gün içinde nemlendirme rutininizi belirlemeniz gerek. Çok kuru ciltler gün içinde 3-4 saatte bir nemlendirilmeye ihtiyaç duyarken, karma ve yağlı ciltlerin günde 2 ya da 1 kez nemlendirilmeleri yeterli olacaktır. Cildinizi tanıyın, gerisi gelecek, cilt bakım alışkanlıklarınız zamanla oluşacaktır. İhtiyacınız olan ürünler için kararsızsanız bir dermatologla görüşebilir ya da bir eczanede cilt tipinizi belirleyebilirsiniz efem.

· Gözeneklerin açık ve emilimin fazla olduğu duş sonraları, nemlendirici krem sürmek için en uygun zamandır. Zaten çok kuru ve hassas cilt tipine sahipseniz, o gerginliği hissedecek ve yumuşak bir dokunuşa ihtiyaç duyacaksınız.

· Yüz, vücudumuzda en hassas bölgedir. O nedenle yüzümüze uyguladığımız nemlendirici kremler gözenekleri tıkamayan, hafif yapıda olmalıdır. Alerjik bir cilde sahipseniz  alkolsüz ve parfümsüz olanları tercih edebilirsiniz.

· Çok ürün kullanmak iyi bir şeydir, anlayışını terk ettik değil mi? İnce bir tabaka halinde sürün. Kalın bir tabaka halinde kullanmaktan kaçının.

· Nemlendirici sürmeden önce cildinizin cilt temizleme suyu ve tonik yardımıyla güzelce arındırın.

· Yüzünüze küçük noktalar halinde bırakıp yukarı doğru hafifçe masaj yaparak uygulayın.

· Nemlendirici krem sürerken boyun ve dekolte bölgesini es geçmeyin. Kırışmaya müsait olan bu bölgeleri mutlaka nemlendirin.

· Elbette sadece yüzümüzü değil tüm vücudumuzu nemlendirmemiz gerek. Özellikle ayak ve dirsek bölgelerimiz kurumaya ve çatlamaya meyillidir. Bu adımı atlamamak gerek. Bu bölgeler için daha yoğun ürünler kullanılabilir.

·  Yüz nemlendiricilerinin yanına el ve ayak kremleri için de yer açın. Tenimiz yumuşacık olsun.

Bebak Gül Özlü Cilt Bakım Seti

     Cilt bakımı demişken size Bebak Gül Özlü Cilt Bakım Seti’nden bahsetmek istiyorum. Eğer siz de ürünleri incelemek isterseniz sizi şöyle alalım.

Bebak Gül Suyu Şişe 215 ml:

     Bebak Gül Suyu içerisindeki ekolojik sertifikalı gül yağı sayesinde antioksidan etki gösterir, cildinizi serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur. Cilt temizliğinde güvenle kullanılır. Cildin taze ve canlı bir görünüme kavuşmasını destekler.

Kullanımı:Cildinize pamuk yardımıyla kolayca uygulayabilirsiniz. Günlük kullanım için uygundur.

Bebak Yüz Temizleme Jeli Gül 150 ml:

     Cildinizi kurutmadan makyajı, kiri ve yağ fazlasını derinlemesine temizler. Jel yapısıyla cilde ferahlık ve tazelik verir. Nem dengesini korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki saf gül suyunun yatıştırıcı etkisi sayesinde cildinizi yıpratmaz. Duru ve genç bir görünüm vaat eder.

Kullanımı:Yeterli miktarda ürünü nemli cilde masaj yaparak uygulayınız. Yüze uygulanırken köpürtüp, ardından bol su ile durulayınız. Havlu yardımı ile cildi kurulayınız. Sabah ve/veya akşam kullanım için uygundur.

Bebak Gül Özlü El ve Vücut Nemlendirici Kremi Kavanoz 200 ml:

     Özel olarak geliştirilen formülü ile ciltte kolayca emilerek cildinizi nemlendirir. Gül çiçeği özü ile cildin nemini dengeler. Cildinizin nazikçe beslenmesine ve cilde pürüzsüz bir görünüm vermesine yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur.

     Tüm bunları yaparken cildimizi içten nemlendirmek için su içmeyi de unutmuyoruz değil mi? Tam verim almak için bu ürünlerin düzenli kullanılması gerekiyor sevgili COSSOP Blog okurları. Cildiniz hep ışıldasın. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.