Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Maskara (Rimel) Nasıl Sürülür

25-08-2021 11:47
Maskara (Rimel) Nasıl Sürülür

 

     Merhaba sevgili COSSOP okurları. Gününüz aydınlık olsun. Göz makyajında en çok neyi seviyorsanız? Bazıları kirpiklerinin arşa değmesine, o takma kirpik efektine bayılır, değil mi? Bunda doğru maskara (rimel) seçiminin olduğu kadar, ürünü doğru uygulamanın da etkisi var elbette. O zaman maskara (rimel) nasıl sürülür,yazımıza devam edelim.

Maskara (Rimel) Sürmeden Önce:

· Öncelikle kirpiklerinizde uzunluk mu, hacim mi, dolgunluk mu istiyorsunuz, ona karar vermelisiniz. Elbette bunların hepsini bir arada sunan ürünler de var. Ama suya dayanıklı ürünler tercih ederseniz maskaranız daha uzun süre sizinle birlikte olur. Ya da ekstra siyahlık, ceylan göz efekti, siz nasıl isterseniz!

· Maskara uygulamasından önce krem sürdüyseniz ve kirpikleriniz nemli kaldıysa bir transparan pudra ile göz çevrenizi şöyle bir geçin. Gözünüzün kapalı olması koşuluyla!

· İnatçı kirpikleriniz varsa veya kirpiklerinizin daha kıvrık gözükmesini istiyorsanız bir kirpik kıvırıcı kullanın. Rimeli sürdükten sonra değil, sürmeden önce, burası çok önemli:)

·  Kaşlarınızı taradığınız gibi kirpiklerinizi de tarayın. Bunun için kirpik tarağı kullanabileceğiniz gibi, bitmiş maskaranızın fırçasını da kullanabilirsiniz. Böylece kirpikleriniz birbirine yapışmayacaktır.

· Eğer kirpiklerinizin daha hacimli ve yoğun görünmesini istiyorsanız maskara sürmeden önce bir kirpik bazı kullanın.

Maskarayı Sürerken:

· Çok sık yapılan bir hatadan bahsetmek istiyorum. Maskaranızın kapağını açtığınızda, fırçayı içeri sokup çıkarmayın. Bu, ürününüzün hava almasına neden olur. Maskaranız kurur ve daha kısa sürede biter. Sadece tek hareket!

· Maskarayı (rimeli) sürmeye kirpik diplerinden başlayın. Daha da etkili bir görünüm için öncesinde kirpiklerinizin iç kısmını göz kalemiyle geçebilirsiniz. Dipten, kirpiklerinizin çıkış yönüne doğru küçük zigzag hareketlerle maskarayı sürün. Ceylan gözler için rimeli kirpik uçlarından yana doğru çektirerek sürebilirsiniz. Dilerseniz aynı işlemi alt kirpiklerinize uygulayın.

Maskarayı Sürdükten Sonra:

· Rimelinizi sürdükten sonra gözleriniz açık halde biraz bekleyin.

· Göz kapaklarınıza maskara bulaştıysa kulak çubuğu yardımıyla temizleyin.

·  Aynadan gözlerinizi kontrol edin. Sadece karşıdan değil, aynanızı aşağıda tutarak da bakın.

Alix Avien Volume Mascara

     Ultra siyah, ultra yoğun formülü ile etkileyici ve yoğun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Besleyici yağlarla geliştirilmiş, uzun süreli kalıcı özel formülü, yumuşak kıl yapısıyla hassas gözlerde de mükemmel sonuçlar yaratır. Kirpiklere kattığı ekstra volume ile lifting etkisi yaratır. Paraben içermeyen ürün dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir.

Alix Avien Waterproof Mascara

     Suya dayanıklı ekstra güçlü formülü, özel fırçasıyla doğal bir kıvrım oluşturmak için ekstra lifler içeren yapısıyla kirpiklerinizle bütünleşir. Suya dayanıklı yapısıyla gün boyu sizinle kalır. Yoğun pigmentli içeriğiyle etkileyici hacim ve uzunluk sunar. Kat kat uygulandığında bile topaklanma yapmaz. Paraben içermeyen ürün dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir.

Alix Avien 3 in 1 Mascara

Esnek fırçası sayesinde kirpiklerinizi tek tek ayırır  ve en kısa kirpikleri bile yakalar.Zenginleştirilmiş yağlarla geliştirilmiş özel formülüyle üç etki sunar: uzunluk, hacim ve siyahlık. Paraben içermeyen ürün  dermatolojik olarak test edilmiştir.

     Evet, size doğru maskara nasıl sürülür, daha dolgun ve uzun kirpikler için neler yapılır, bunlardan bahsettim. Ayrıca Alix Avien Paris maskaralarını tanıttığım  bu yazı umarım faydalı olmuştur. Aşağıya konuyla ilgili olarak Sebile Ölmez’in videosunu bırakıyorum. Sizin makyaj hileleriniz ne? Yorumlarda buluşalım mı? Kirpiğinize toz değmesin. Güzel kalın.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.