Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır

01-10-2021 16:12
Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır

     Merhaba sevgili COSSOP Blog okurları. Saçlarımız yağlanıyor, yıkıyoruz. Yine yağlanıyor, yine yıkıyoruz. Ama yıkadıkça daha da yağlanıyor. Üstelik saçları her gün yıkamak sebum dengesini bozuyor ve saçın kendi yağıyla beslenmesini önlüyor. Ama yıkamadığımızda biz kendimizi temiz hissetmiyoruz. Bu döngüden çıkmak ve çabuk yağlanan saçlara anında çözüm için kuru şampuan kullanabilirsinizBakalım kendisi ne işe yarar, nasıl kullanılır? Hazırsanız birlikte devam edelim.

Kuru Şampuan Ne İşe Yarar?

·Duş almaya vaktiniz yoksa size su tazeliğinde ferahlık ve temizlik sunar. Birkaç fıs fıs ile güne devam edebilmek, işte bunu seviyoruz.

·Yağlı saçlara çözüm olarak kullanılabilir. Böylece sizi her gün saç yıkama zahmetinden kurtarır. Saç derisindeki fazla yağı emer, sönmüş saçlarınızı canlandırır.

·Normal saç tipine sahipseniz bile saçlarınıza hacim vermek, saç modelinizin daha havalı gözükmesi için kuru şampuan kullanabilirsiniz.

·Spor sonrası, ofiste toplantıya gitmeden önce, uzun süren davetlerden önce yenilenmenizi sağlar.

·Dışarı çıkmadan önce yemek yaptınız veya kötü kokulara maruz kaldınız. Etrafa güzel kokular saçmak ve mis gibi olmak için kuru şampuan kullanabilirsiniz.

Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır?

·Şunu belirtmek isterim, bazı kullanıcılar kuru şampuanın kalıntı bıraktığından dem vururlar. O nedenle iyi bir kuru şampuan seçmek ve kullanım koşullarına uymak gerek! Ne diyorduk, doğru kullanım, etkin sonuç! Siz de en iyi kuru şampuanı arıyorsanız buraya göz atabilirsiniz.

·Kuru şampuan kullanmadan önce saçlarınızı tarayın. Böylece saçlarınızın dolaşmasını önlersiniz.

·Şişeyi iyice çalkalayın.

·Saçlarınızı tutamlara ayırın.

·Kuru şampuanı 15 cm uzaklıktan sıkın.

·Ürünü saç diplerine yedirmek önemli, o nedenle parmak uçlarınızla saç derinize bir güzel masaj yapın.

·Ürünü saçlarınızda 4-5 dakika beklettikten sonra parmaklarınızla karıştırıp yedirin.

Bebak Kuru Şampuan Silk and Keratin

     Bebak Silk ve Keratin Kuru Şampuan, yağlanmış saçlarınızın yeni yıkanmış gibi temiz, sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar. Saçlarınızın daha hacimli ve dolgun görünmesini destekler. Saçlarınızı ve saç derisini nemlendirir. İçeriğindeki ipek proteini ve keratin ile bakım yaparak saçlarınıza ipeksi yumuşaklık verir, kolay taranmasına yardımcı olur.

     Uygulama Şekli:Spreyi iyice çalkalayınız ve saç köklerine 30 cm uzaktan sıkınız. Saç diplerinize masaj yaparak yayınız. Saçlarınızı tarayınız ve şekillendirin.

Bebak Kuru Şampuan Arjinin And Protein

     Bebak Arginine ve Protein Kuru Şampuan, yağlanmış saçlarınızın yeni yıkanmış gibi temiz, sağlıklı ve canlı görünmesine yardımcı olur. Saçlarınızın daha hacimli ve dolgun görünmesini destekler. İçeriğindeki arginine ve protein karışımı ile saçlarınıza ekstra bakım sağlar. Saçlarınızı ağırlaştırmaz.

Bebak Kuru Şampuan Biotin and Collagen

     Bebak Biotin ve Kolajen Kuru Şampuan, yağlanmış saçlarınızın yeni yıkanmış gibi temiz, sağlıklı ve canlı görünmesine yardımcı olur. Saçlarınızdaki elektriklenmeyi önler, daha hacimli ve dolgun görünmesini sağlar. İçeriğindekibiotin ve kolajen ile ekstra bakım yapar.

     Evet pratik çözümler, modern hayatın koşturmacası içinde hepimize lazım! Kuru şampuan yağlı saçlara çözüm sunuyor gibi görünse de gün içinde yenilenmek ve tazelenmek isteyenler için de birebir. Tempomuza ayak uyduran harika saçlar, işte bunu seviyoruz! Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.