Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Fön Suyu Nedir

05-08-2021 10:38
Fön Suyu Nedir

     

     Merhaba sevgili COSSOP Blog okurları. Şaçlarımızı şekillendirirken aynı zamanda onları ısıya karşı korumak isteriz, değil mi? Çünkü yoğun işlem gören saç telleri zayıflar ve matlaşır. Şekillendirirken bakım yapmak, işte bunu seviyoruz! O haldefön suyu nedir, nasıl kullanılır sorularının cevapları için bugünkü yazımıza devam edelim.

Fön Suyu

     Fön sütü olarak da adlandırılan bu saç bakım ürünleri, saça şekil vermeyi kolaylaştırır ve saçı ısıya karşı korur. Duştan sonra nemli saça ya da kuru saça uygulandığında saça bakım yapar ve onarılmasına yardımcı olur.  Saç ihtiyacına göre farklı içeriklerle zenginleştirilirler. En iyi fön suyu ağırlaşmayan, doğal içeriklerle zenginleştirilmiş ve saçınıza yararlı olandır değil mi?

 

Fön Suyu Çeşitleri

     Fön suları kepeklenme karşıtı, hacim veren, keratin, biotin içerkli gibi saç sorunlarını çözmeye yönelik üretilir. Morfose’un çok sevilen fön sularına göz atalım mı?

Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü

İçeriğindeki süt proteinleri sayesinde ısı gerektiren işlemler sırasında saçların nemini kaybetmesini engeller.  Amino asitler ile saç uçlarını koruma altına alır. Deniz, güneş ve diğer çevresel faktörlere karşı saçları korur. Parlaklık verir.

Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Biotin

H vitamini B7 vitamini olarak da biotin tüm saç tipleri için yararlıdır. Saç dökülmelerini önler, saç köklerini besler ve saçların sağlıklı uzamasını sağlar. Saç egzamasını önler.

Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Kolajen

Kollajen, bağ dokularını oluşturan ana proteinlerden biridir.  Dolayısıyla saç sağlığının vazgeçilmezlerinden biridir. Kollajen fön suyu saçlarınızı yumuşatarak daha kolay taranmasını sağlar.

Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Argan

Argan yağı saç sağlığında çokça kullanılıyor, değil mi? Çünkü argan yağı Tokoferol yani E vitamini içerir. Dolayısıyla antioksidan özellikleri vardır Argan çift fazlı saç suyu da özellikle boyalı ve röfleli saçlar için özel olarak formüle edilmiştir. Günlük kullanıma uygundur.

Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Keratin

Saçtaki dış tabakanın yeniden yapılanmasına destek olur. Keratin fön suyu yoğun işlem görmüş ve çok yıpranmış saçlara özel olarak üretilmiştir. Günlük kullanıma uygundur.

Fön Suyu Ne İşe Yarar?

·Saçların daha kolay taranmasını sağlar.

· Nem desteği verir.

· Isı gerektiren şekillendirme işlemlerinde saçları korur.

· Saçlarınıza parlak bir görünüm katar.

· Saçların daha sağlıklı uzaması için katkı sunar.

· Fön çekme işlemini kolaylaştırır.

· Saç şeklinin korunmasına yardımcı olur.

· Kırıkların azalmasına ve saç tellerinin pürüzsüzleşmesine yardımcı olur.

Fön Suyu Nasıl Kullanılır?

     Fön sularını kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayın. Nemli saça eşit bir şekilde sıkın ve tarak yardımıyla dağıtın. Saçlarınızı durulamadan dilediğiniz gibi şekillendirin. Fön suları harici kullanım içindir sevgili okur. Gözle temas ettirmemeye özen gösterin. Temas halinde suyla yıkayın. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde ve oda ısısında saklayın. 

     Sizin favori Morfose fön suyunuz hangisi? Saçlarınızı şekillendirirken bu ürünleri kullanıyor musunuz? Yorumlarda buluşalım. Hava nasıl olursa olsun sizin saçlarınız bozulmasın. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.