Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Evde Düz Fon Nasıl Çekilir

17-08-2021 16:18
Evde Düz Fon Nasıl Çekilir

     

     Merhaba sevgili COSSOP Blog okurları. Her zaman kuaföre gitmeye vaktimiz olmuyor değil mi? Ama bu, evde de güzelleşmeyeceğimiz anlamına gelmez. Her şeyin pratik bir yolu var. Maharetli ellerle ve doğru fırça darbeleriyle dümdüz ve havalı saçlara sahip olabiliriz. O zaman evde düz fon nasıl çekilir, yazımıza devam edelim.

·Fön işlemine geçmeden önce ihtiyacınız olan ürünleri yanınıza alın. Toka, pens, fırça ve profesyonel bir fön makinesi. Her şey yanınızda olsun ki işinizi yarıda bırakmak zorunda kalmayın.

· Islak saçlar kırılmaya ve kopmaya daha müsaittir. O nedenle fön çekmeye başlamadan önce saçınızı güzelce kurutun. Nemli bir yer kalmadığından emin olun.

·Saçınızın yüksek ısıdan zarar görmesini engellemek ve daha kolay şekil almasını sağlamak için çift fazlı fön suyu kullanın.  Bu aynı zamanda saçınızı besleyecektir.

· Saçlarınızı tutamlara ayırın. Bu, işinizi kolaylaştıracaktır. Çok ince ya da kalın tutamlar değil de rahat çalışabileceğiniz orta kalınlıkta tutamlar olsun.

· Kullanacağınız saç fırçasını saçlarınızın yoğunluğuna ve boyuna göre seçin. Çok kabarık ve zor şekil alan saçlar için geniş bir fön fırçası daha iyi olacaktır.

·Saçınızı fırçaya gergin bir şekilde sarın. Sonra fönü aşağıya doğru tutup ısıyı diplere verin. Fön makinesini aşağıya indirdikten sonra dümdüz bir görünüm istiyorsanız fırçayı içe doğru döndürmeyin.

·Ön kısımlar için daha ince bir fırça kullanın. Daha kabarık bir görünüm için saçlarınızı ikiye bölüp öne doğru fön çekin.

·Saçlarınızın çıkış yönüne doğru fön çekerseniz daha havalı bir görünüm elde edersiniz.

·Fön işlemi bittikten sonra elektriklenmeyi önlemek için bir serum, parlak bir görünüm ve ışıltı için de sprey kullanabilirsiniz.

Bebak Milk Therapy Çift Fazlı Fön Suyu

     Bebak sütlü çift fazlı fön suyu, saçlarınızın sıcağa, güneşe ve ısıya karşı korur. Deniz, havuz suyundan etkilenen saçları onarır.  Nem karşıtı çevresel faktörlere karşı ihtiyacı olan bakımı yapar. Amino asit içerikleri sayesinde sıcak işlemden önce ve işlem sırasında saç uçlarında içten dışa mükemmel bir koruma sağlar. Süt proteini sıcak işlemden önce ve işlem sırasında saçların nemini kaybetmesini engeller.

     Uygulama Şekli:Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayın. Saçın 5-10 uzağından bolca sıkın. Fön çekmeden önce saçlarınızı korumak için nemli saça uygulayın. Anında parlaklık için kuru saça da uygulayabilirsiniz. Durulamaya gerek kalmaz.

Düz Fön Çekmenin Püf Noktaları

·Eğer saçlarınız çok kıvırcıksa düz saçlarda olduğu gibi kurutmak yerine nemli bırakın.

·Saçlarınızı föne hazırlayın. Duştan sonra bakım kremlerinizi sürün.

·Saçlarınızın dolaşmasından korkuyorsanız saç fırçası ile önce tutamları tarayın. Bir turdan daha fazla dolamayın.

·Fön makinesini uzun süre aynı yere ve çok yakın mesafeden tutmamaya özen gösterin. Saçları ısıdan olabildiğince korumak gerek değil mi?

·Saçlarda elektriklenmeye neden olmayan profesyonel bir makine tercih edin.

·Eğer saç telleriniz kalınsa sık dişli, uzun ve ince telli ise seyrek dişli bir fırça kullanın.

·Daha pürüzsüz bir görünüm istiyorsanız saçlarınıza ikinci kat fönü de çekin.

     Siz de evde düz fön nasıl çekilir diye merak ediyorsanız, umarım bu yazı işinize yaramıştır. Bu konudaki tecrübelerinizi duymak isterim. Düz fön çekmenin inceliklerine eklemek istedikleriniz varsa yorumlarda buluşalım. Fön çektiğiniz gün yağmur yağmasın, gününüz aydınlansın. Güzel kalın.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.