Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Dudak Dolgunlaştırmanın Doğal Yolları

07-04-2021 13:09
Dudak Dolgunlaştırmanın Doğal Yolları

    Merhaba. İnce dudaklarımız varsa genelde dolgun dudaklara imreniriz. Onlara rujun daha çok yakıştığını, daha gösterişli durduğunu düşünürüz. Ama ben güzelliğin kalıplara sıkıştırılmaması gerektiğini düşünenlerdenim. İnce dudaklar da gerçekten çok zarif duruyor.  Yine de daha dolgun dudaklar istiyorum ama estetik istemiyorum, diyorsanız yazımıza, dudak dolgunlaştırmanın doğal yollarına göz atalım.

Doğal Peeling ile  Dudak Dolgunlaştırma

    Dudaklarımızın daha canlı ve parlak gözükmesi için kan dolaşımını hızlandırmak gerek. Bunun için evde uygulayacağınız birkaç yöntem ve maskeden bahsetmek istiyorum.

  • Diş fırçasına bir parça bal sürüp dudaklarınızı fırçalayın. Bal dudakları besler. Ama siz dudağınızı nemlendirecek başka bir ürün de kullanabilirsiniz.
  • Nane yağının dudakları dolgunlaştırdığı biliniyor. Deneyenler, gerçekten sonuç aldığını söylüyor. 1 damla nane yağını bir parça Hindistan cevizi yağı ile karıştırıp dudağınıza masaj yapın. Nane yağını mutlaka başka bir tamamlayıcı yağ ile birlikte kullanın.
  • Dudaklarınızı ölü derilerden kurtaracak ve dudak makyajına hazırlayacak başka bir peeling tarifine geçiyorum. 1 çay kaşığı esmer şekerle 1 çay kaşığı kahveyi karıştırın. Dudaklarınıza uygulayın. 15 dakika sonra ılık suyla durulayın.

Birkaç Dudak Hareketi

  • İlk hareketimiz sizi sevgi dolu gösterecek. Parmak uçlarınızı öpün ve dudaklarınızı iyice öne çıkararak bir öpücük yollayın. Bu hareketi her gün 10-15 kez yapın. Bunu abartılı hareketlerle yapın ki kaslarınız iyice çalışsın.
  • Ağzınızın kulaklarınıza varsan! Tam olarak böyle aslında, kocaman gülümseyin. Fakat bunu yaparken gözlerinizi kısmayın ki, yüzünüzde çizgiler oluşmasın.
  • Dudaklarınıza hafif hafif vurun. Aşağıdan ve yukarıdan nazikçe çekiştirin. Biraz vakit ayırırsanız, gerçekten sonuç alacaksınız.
  • Kalemi ağzınıza alın. İçeri ve dışarı doğru iteleyin. Nasıl göründüğünüzü umursamayın derim!

Makyaj Hileleri İle Daha Dolgun Dudaklar

  • Ruj sürmeden önce bir dudak kalemi kullanmak, dudağınızı olduğundan daha kalın gösterecektir. Bunun için en kalemi en fazla yarım kalem ucu kadar dışarıdan çekin.
  • Dudağınızın kenarlarını ve üst kısmını aydınlatmak da işe yarayacak diğer bir yöntem.
  • Dilerseniz dudak makyajınızı transparan bir göz kalemi ile bitirebilirsiniz. Bu rujunuzun daha düzgün durmasını sağlayacağı gibi, dudaklarınızı da daha dolgun gösterecektir.

     Evet, tüm bu yöntemlerin işe yaraması için iki şeye sahip olmalısınız. Sabır ve istikrar! Düzenli olarak dudak egzersizlerini ve bakımını yaptığınızda gerçekten daha parlak ve dolgun dudaklara sahip olacaksınız. Unutmadan, tüm bunları yaparken dudaklarınızı nemlendirmeyi unutmayın. Güzel kalın.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.