Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Bacak Fondöteni Ne İşe Yarar

09-07-2021 10:33
Bacak Fondöteni Ne İşe Yarar

 

     Merhaba sevgili okurlar. Nasılsınız? Tatil planlarınızı gerçekleştirdiniz mi? Bronzluk sevenler, güzel, esmer ve ışıltılı bir tene sahip olmak için yapmamız gerekeni biliyoruz. Güneş koruyucu krem sürmeyi ihmal etmeyerek kısa aralıklarla güneşlenmek. Kış güneşinde bu mümkün olmasa da kozmetik çözümler her zaman var ve birkaç fıs uzağımızda. O halde bacak fondötenleri nasıl kullanılır, görelim. 

Bacak ve Vücut Fondöteni Ne İşe Yarar?

·Bacaklarda bulunan çil, batık, leke, varis görünümünü azaltır. Sıcak ve bunaltıcı havalarda bizi ten rengi çorap giymekten kurtarır. İşte bunu seviyoruz!

·Bazen güneşte orantısız şekilde yanarız. Ayaklarımızın üstünde ayakkabıların izi çıkar ve dalgalı bir görünüm oluşur. İşte bunu sevmeyiz. Bu renk eşitsizliğini kapatmak için bacak ve vücut fondöteninden yardım alırız.

·Dışarı çıkacağız. Yeni aldığımız kısa eteği ya da çok sevdiğimiz elbiseyi giyeceğiz. O da ne. Bacaklarımızda ve kollarımızda kırmızılıklar! Şipşak çözüm ve kapatıcılık için çare bacak ve vücut fondöteni.

·Maske etkisi yaratmadan, doğal ve pürüzsüz bir görünüm, farklı renk seçenekleri ile bronz bir görünüm vaat eder.

·Tatile  gitmeden de bronzlaşmamızı sağlar. Yaza hazırlık!

Bacak ve Vücut Fondöteni Nasıl Kullanılır?

·Öncelikle nasıl ürünleri tercih etmeniz gerekir, ondan bahsetmek isterim. Kolay emilen, ağırlık yapmayan, suya dayanıklı, yapış yapış bir his bırakmayan, cilt tonunuzla uyumlu ürünleri seçin. Sprey formundaki bacak ve vücut fondötenleri size kullanım kolaylığı sunacaktır.

·Sprey formundaki ürünleri kullanmadan önce çalkalayın.

·Temiz ve kuru teninize 15-20 cm uzaktan uygulayın.

·Elinizle yaydırdığınız ürünün eşit olarak dağıldığından emin olun.

·Kıyafetlerinizi giymeden önce en az 5 dakika kurumasını bekleyin.

·Gün sonunda ürünü banyoda su ve sünger yardımıyla cildinizden arındırın.

Vücut Makyajı Nasıl Yapılır?

     Özel bir davete ya da geceye katılacağımız zaman renk tonumuzda renk eşitsizlikleri fark ederiz. Bu durumda dekoltemizin daha hoş görünmesi için vücut makyajı yapmamız gerekir. Bacaklarımız için kullandığımız bu sprey fondötenler bunun için de kullanabilir. Peki vücut makyajı nasıl yapılır?

·Bu işlemi banyoda yapmanız önerilir. Her ne kadar bu ürünler kuruduktan sonra çoğunlukla bulaşma yapmasa da dikkatli olmakta yarar var, ne dersiniz?

·Uygulamayı parça parça yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Mesela ürünü kolunuza sıkacağınız zaman biraz uzaktan uygulayıp elinizle dağıtın. Bölge bölge dağıtmanızda yarar var. Böylece ürünün kuruyup kalmasının önüne geçmiş olursunuz.

·Spreyi ilgili bölgelere uyguladıktan sonra kurumasını bekleyin ve elbisenizi bu işlemden sonra giyin.

Hatırlatma:Alerjik bir cildiniz varsa herhangi bir irritasyona karşı bacak fondötenini önce küçük bir bölgeye uygulayın.

 

Bebak Bronz Işıltılı Sprey

     Bazı günler vücudun daha pırıltılı gözükmesi için simli kremler kullanırız. Bacak ve vücut fondöteni biraz da bronzluk isteyenler için pratik bir ürünler, değil mi? Bebak Bronz Işıltılı Spreyde bunlardan biri. Güneşe ihtiyaç duymadan bronzluk ve ışıltılı bir görünüm verir. Hızlı emilen formülü ve güzel kokusu ile cildinize pürüzsüzlük kazandırır.  Tüm cilt tipleri için uygun olduğunu da eklemek isterim.

     Kullanımı da gerçekten çok kolay sevgili COSSOP Blog okurları. Kullanmadan önce mutlaka çalkalayın.  Temiz ve kuru cildinize 15-20 cm uzaktan sıkın. 
Işıltılı spreyi günlük olarak da kullanabilirsiniz.

     Bugünkü yazımdan da anlaşıldığı gibi, bronz ve ışıltılı bir tene sahip olmak bu kadar kolay. Bu yaz için planlarınız ne olursa olsun, havanız hiç bozulmasın. Pencerenizden güneş, cildinizden ışıltı eksilmesin. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.