Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Anneler Günü

05-05-2021 15:40
Anneler Günü
  •      

         Anneciğim seni ben, Çiçeklerden yemişten, Sarı saçlı bebekten, Canımdan çok severim,bu şiiri okuduğumuz zamanların üzerinden yıllar geçti. Bununla birlikte Anneler Günü mayıs ayının ikinci haftasıdır, cümlesi de zihnimize kazındı. Ama itiraf edeyim, bu ilkokul bilgisini hatırlasam da "anneler günü ne zaman” diye Google’a sormaktan geri duramıyorum sevgili COSSOP Blog okurları.

        Bazı şeyler hiç değişmiyor değil mi? Mesela annemize olan sevgimiz, büyüdükçe onun pek de sevmediğimiz huylarını almamız, didişmelerimiz ama sonunda dayanamayıp hemencecik barışmalarımız. Peki 9 Mayıs Pazar günü onları sevindirmek için neler yapabiliriz?

    Anneler Günü Mesajı

         Anneler Günü için her zaman süslü cümlelere gerek var mı? Ülke olarak tam kapanma yaşadığımız şu günlerde, belki de annelerimizden uzaktayız. Onları arayıp seslerini duymak, görüntülü konuşarak onları ne kadar sevdiğimizi söylemek, uzaktan kocaman sarılmak, hayatımızdaki kıymetli varlıklarını onurlandırmak, yapabileceklerimizin en güzelidir elbette. Bağın kopmadığını bilmek, hatırlanmak, aramıza kilometreler girse de ben buradayım, hep yanındayım, demek onlar için en güzel armağan değil midir?

         Ama ben yazmayı seviyorum, ille de güzel bir mesaj atacağım diyorsanız ya da daha klasik bir Anneler Günü mesajı istiyorsanız buyursunlar:

         "Başarısızlık ve felaketlere rağmen, hayata karşı güvenlerini sonuna kadar saklayabilen iyimser insanlar, daha çok iyi bir anne tarafından büyütülmüş olanlardır. Seni çok seviyorum Anneler Günün kutlu olsun canım annem.”

    Bir tane daha:

         "Annem, senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneş. Işığın hiç eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler Günü’n kutlu olsun sevgili annem.”

         Ben Ahmet Erhan’ın oğul şiirini pek severim. Son dörtlüğünü sizinle paylaşayım. Belki siz de yazınızın bir yerine iliştirmek istersiniz.

    "Anne ben geldim, ağdaki balık

    Bardaktaki su kadar umarsızım

    Dizlerin duruyor mu başımı koyacak?

    Anne ben geldim, oğlun, hayırsızın.”

         Anneler Günü için evdeki malzemelerle güzel bir kart hazırlayabilir, ben hislerimi en iyi yazarak anlatırım diyorsanız annenize bir mektup yazabilirsiniz. Eminim çok hoşlarına gidecektir. Biraz ilgi, biraz sevgi, böyle özel günler biraz da bunun için değil mi?

    Anneler Günü Hediyeleri

         Anneler bazen koşturmaca içinde kendilerine zaman ayırmayı ihmal ederler. Oysa ev işleri sadece onlara ait değil, değil mi? Belki de onlara hediye edeceğimiz en güzel şey kendilerine zaman ayırmalarını sağlamaktır. Bir kutu çikolata ile o çok istediği online kurslardan birini satın alabilir, onlar için hayvan ve doğa derneklerine bağışta bulunabilir ya da cilt bakım, saç bakım ürünlerinden bir hediye sepeti yaparak gün boyu kendilerine bakım yapmalarını ve iyi hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

         Belki de bunların hepsini bir araya getirebilir, onların mutluluktan gözlerinin dolduğuna şahit olabilirsiniz:) Öncelikle hayatta olmanın, sağlıklı olmanın kıymetini bilerek, hala vaktimiz varken onlara sevgimizi belli ederek, ne olursa olsun onların hep bizimle kalacağının verdiği güveni hissederek işe başlayabiliriz. Sonrası sizin hayal gücünüze el becerinize kalıyor sevgili COSSOP Blog okurları. Önemli olan onlara özel olduklarını ve hep hatırlanacaklarını hissettirmek.  O zaman başlayalım mı?

    COSSOP’ta Anneler Günü

       cossop.com üzerinden 4-16 Mayıs arasında yapacağınız alışverişlerde seçili ürünlerde %60’a varan indirim fırsatını değerlendirerek hediyenizi seçebilirsiniz. Kremler, saç boyaları, sprey kolonyalardan oluşan güzel bir Anneler Günü paketi yapıp, annelerinizin yüzünde bir gülümseme oluşturabilirsiniz, benden söylemesi!

         Şimdiden bu özel günü kutluyor, tüm annelere ve anne olmayı bekleyen heyecanlı adaylara sevgiler gönderiyoruz. Her günü özel kılan insanların varlığının hayatınızdan eksilmemesi dileğiyle, güzel kalın.


     


    IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.