Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Ağda Bandı Nasıl Kullanılır

02-08-2021 12:55
Ağda Bandı Nasıl Kullanılır

     

     Merhaba sevgili okurlar. Gününüz aydın olsun. İstenmeyen tüylerden kurtulmanın kolay ve pratik yöntemlerinden biri de sir ağda bandı kullanmak. Üstelik vaktimizin çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde oldukça kurtarıcı olduklarını da söyleyebiliriz. 4 haftaya kadar süren pürüzsüzlük için doğru teknikleri uygulamak lazım. Ağda bandı nasıl kullanılır, yazımıza devam edelim.

Sir Ağda Bandı ile Yüz Tüyleri Nasıl Alınır?

·Bıyıklarımızı almak için her zaman fırsat yaratamazsak da elimizin altında bulunan ağdı bandından yardım alabiliriz. Evde hızlı çözüm, işte bunu seviyoruz!

·Ağda bandını 2-3 cm genişliğinde kesin ve kullanmak üzere hazırda bekletin.

·Cildinizi makyajdan ve kirden arındırın. Temiz ve kuru olmasına özen gösterin. Krem sürülmüş nemli bir cilt, işinizi zorlaştıracaktır.

·Terlemeyi ve tahrişi önlemek için yüzünüzde ağda yapacağınız bölgeye biraz pudra sürün.

·Kestiğiniz ağda bantlarını elinizde ısıtın. Kıllarınızın çıkış yönüne doğru yapıştırın ve ardından tek hamlede çekin.

·Ağda bandını çekerken ucunda biraz pay bırakın ve daha az acı için derinizi gerdirin.

·Yüzündeki sir kalıntılarını temizlemezseniz güneşle birlikte yüzünüzde leke oluşumuna neden olabilir. Sir ağda temizleme yağı ile uygulama yaptığınız bölgeyi temizleyi ihmal etmeyin. Bu adım önemli!

Evde Bikini Bölgesine Nasıl Ağda Yapılır?

Özellikle yaz tatilinden önce bikini bölgesine ağda yapmak oldukça rahatlatıcı oluyor değil mi sevgili okurlar. İstenmeyen tüyleri düşünmeden denizin ve plajın tadını çıkarmak, işte bunu seviyoruz! Hazırsanız adımlara geçelim.

·Biliyorsunuz hassas bölgeler için nemlendirici içeren ve özel yağlarla formüle edilen ağda bantları üretiliyor. Siz de cilt tipinizle uyumlu olanları satın alarak işe başlayabilirsiniz. Bunun için Agiss Hassas Ciltler için Sir Ağda Bandı’na göz atabilirsiniz.

·Ağda yapacağınız bölgeye bir gün öncesinden peeling yaparak batıklardan kurtarmak, ağda sırasında işinizi kolaylaştıracak, daha kısa tüylerin bile alınmasını kolaylaştıracaktır.

·Cildinizin kuru olduğundan emin olun. Bir gün öncesinden duş almanız faydalı olacaktır. Ter ve yeni uygulanmış cilt bakım ürünleri ağdanın cilde yapışmasını engeller.

· Tüylerin çıkış yönüne doğru ağda bandını yapıştırın, üzerinden hafifçe bastırarak iyice yapışmasını sağlayın. Ardından çıkış yönünün tersine doğru çekin. Bunu tek hamlede yapmaya çalışın.

·Ağda işlemini bitirdiğinizde paketten çıkan temizleme mendili ile bikini bölgesini silin.

· Pamuklu, bol, rahat kıyafetler giyerek oluşabilecek tahrişin önüne geçin ve cildinizi dinlendirin.

 Evde Ağda Yapmanın Püf Noktaları

· Cildinizi tahriş edici etkenlerden uzak tutun. Ağda sonrası güneşlenmek ve denize girmek için 24 saat bekleyin.

· Deodorant ve parfüm kullanmayın.

· Cildinizi kaşımamaya özen gösterin.

· Özellikle yaz günlerinde klimanın bulunduğu veya serin ortamlarda ağda yapın.

· Regl öncesi cilt hassaslaşır ve daha fazla acı hissedebilirsiniz. Böyle günlerde bu işlemi erteleyebilir ya da teninize çok daha hassas davranabilirsiniz.

· Üst üste aynı bölgeye ağda yapmaktan kaçının.

· Epilasyon öncesi, cildinizin herhangi bir reaksiyon verip vermeyeceğini kontrol etmek için küçük bir bölgede deneme yapın.

· Bir kez daha hatırlatmak isterim, ağda kalıntılarını mutlaka temizleyin.

     Sir ağda bantları ile kol altı ve bacak kıllarınızı da alabilirsiniz. Yukarıda sıraladığım adımları izleyerek istenmeyen tüylerden ev konforunda kurtulabilirsiniz. Tek hamlede, kararlı hareketlerle ağda bandını çekin. Tereddüt etmeyin, bu işinizi zorlaştıracaktır.  Kuru, hassas ne normal ciltler için üretilen Agiss Ağda Bantları’nı denediniz mi?

     Günlük rutinimizi aksatmadan rahatlıkla uygulayacağımız epilasyon yöntemleri, işte bunu seviyoruz! Sizin sir ağda bandı kullanmakla ilgili püf noktalarınız neler? Yorumlarda buluşalım mı? Cildiniz her daim sağlıkla nefes alsın, sevgili COSSOP Blog okurları. Güzel kalın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.