Anasayfa Menü Giriş Yap Favoriler
Sepetim

Vücut Makyajı Nasıl Yapılır? Bacak Fondöteni Nasıl Kullanılır?

24-05-2022 14:16
Vücut Makyajı Nasıl Yapılır? Bacak Fondöteni Nasıl Kullanılır?

Vücut Makyajı Nasıl Yapılır? Bacak Fondöteni Nasıl Kullanılır?

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte, başta kadınlar olmak üzere pek çok insan, vücutlarındaki ton uyumsuzluklarından ve cilt kusurlarından şikayet etmeye başladı. Kimi zaman geçirilen bir deri hastalığı, kimi zaman yanlış bronzlaşmaya ya da yanlış makyaj teknikleri ve bakım uygulamalarına dayalı sebeplerden dolayı ciltte ton uyumsuzlukları sıkça ortaya çıkan bir durum. Ama sorun değil. Tıpkı yüzümüzdeki kusurları basit makyaj teknikleri ile kapatabiliyorsak vücudumuzdaki dengesiz görünümü de vücüt makyajı ile ortadan kaldırabiliriz. Peki vücut makyajı nasıl yapılır? Bacak fondöteni nasıl kullanılır?

Vücut Makyajı Nasıl Yapılır?

Vücut makyajı, herhangi bir cilt kusurunu kapatmanın yanı sıra, hatların daha belirgin bir şekilde ortaya çıkarılması ve daha pürüzsüz bir ten görünümü elde etmek için uygulanır. Boyun, kol ve bacak makyajı en sık uygulanan vücut makyajı çeşitleridir. Vücut fondöteni ile yapılabilen bu makyajlar sayesinde daha uzun ve belirgin bir boyna, daha pürüzsüz kollara ve bacaklara sahip olmak mümkün. Ayrıca vücut fondötenleri bronzlaştırıcı etkisiyle hem doğal bir yanık görünümü verir hem de kontür uygulamalarında kullanılabilir. İşte bu iki önemli bölgeye uygulanabilecek vücut makyajının püf noktaları:

Öncelikle vücut makyajı uygulayacağınız bölgenin temiz ve kuru olduğundan emin olmalısınız.

Boyun bölgenize uygulayacağınız fondötenin, yüzünüze uygulayacağınız fondöten ile aynı tonlarda olmasına özen göstermelisiniz.

Boyun bölgenizi oluşturan köprücük kemiklerine uygulayacağınız bir bronzlaştırıcı yardımı ile kemikli, ince, zarif ve uzun bir boyun görünümüne sahip olabilirsiniz.

Hem bacak, hem de boyun bölgenize uygulayacağınız makyajın terlemeyle elbiselerinize bulaşmasını önlemek için suya dayanıklı ürünler tercih etmelisiniz.

Bacak Fondöteni Nasıl Kullanılır?

Özellikle kadınlar için bacak, vücudun en önemli estetik noktalarından biri. Her kadın yaz aylarında giyilen kısa kıyafetlerin altında görünen bacakların kusursuz ve ışıl ışıl olmasını ister. Bacak fondöteni bu aşamada devreye giriyor. Pürüzsüz, dengeli ve estetik bir görünüm için en önemli yardımcılardan biri bacak fondöteni. İşte bir bacak fondöteni kullanmaya başlamadan önce bilmeniz gerekenler:

Eğer özel bir davet ya da gün için bacak fondöteni uygulayacaksanız ve bu konuda yeterli deneyiminiz yok ise birkaç gün önceden demene yapmanızda fayda var.

Bacak fondöteni uygulayacağınız bölgenin kesinlikle tüm pürüzlerden arındırılmış olması gerekiyor. Ayrıca bölgenin kuru ve temiz olması da bir başka önemli ayrıntı.

Bacak fondöteni seçerken cilt tonunuza uygun bir renk seçmeniz, daha estetik ve kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Yaz aylarında, terleme riskine karşın, mutlaka suya dayanıklı bir bacak fondöteni tercih edin.

Bacak fondötenini eşit miktarda bir makyaj süngeri ile bacaklarınıza uyguladıktan sonra, kaval kemiği üzerine uygulayacağınız bir aydınlatıcı ile daha ince ve uzun bir bacak görünümü elde edebilirsiniz.

Ten renginizle kusursuz uyum sağlayan bir vücut fondöteni mi arıyorsunuz? Bebak Bacak Fondöteni sprey formu sayesinde kolayca uygulanabilir ve bacaklarınızdaki varis, kızarıklık ya da ton uyumsuzluklarını anında ortadan kaldırır. Yalnızca bacaklarda değil tüm vücutta kullanılabilen Bebak Bacak Fondöteni ciltteki renk eşitsizliklerini giderirken ağırlık yapmayan doğal bir bronzluk sağlar. Bebak Bacak Fondöteni suya dayanıklı yapısı sayesinde terlemeden etkilenmez, akmaz ve kıyafetlerinize bulaşmaz.

Bebak Bacak Fondöteni’ni iyice çalkaladıktan sonra yaklaşık 20 cm uzaklıktan teninize püskürtün ve bir makyaj süngeri ile eşit bir şekilde dağıtın. Ürünün tamamen kuruması ve kıyafetlerinize bulaşmaması için giyinmeden önce 5 dakika bekleyin.

Vücut makyajı için daha fazla ürüne mi ihtiyacınız var? Tüm bacak fondöteni ve diğer makyaj ürünleri için mağazamızı ziyaret etmeyi unutmayın! Vücudunuza hak ettiği estetik görünümü kazandırmak için hemen tıklayın!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.